Guggenheim Rotterdam

Wat was de opdracht?

Guggenheim heeft al veel vestigingen door heel de wereld. In Rotterdam zou er een nieuwe vestiging geopend worden, en het was aan ons om voor deze vestiging een nieuw logo en huisstijl te maken.

Onderzoek

Ik heb onderzoek gedaan naar alle andere vestigingen. Daarna heb ik onderzoek gedaan naar Rotterdam en naar wat Rotterdam zo mooi maakt. Door dit onderzoek heb ik een mooi gebouw gevonden in Rotterdam waarmee ik verder ben gaan werken in het project.

Concept

Wat mij opviel, was dat alles van en rond Guggenheim minimalistisch en strak was. Om hier niet vanaf te wijken, ben ik verder gegaan in de minimalistische vormgeving. Daarom heet mijn concept ook: Less is more. Als kleuren heb ik zachte blauw tinten gebruikt. Blauw straalt rust en vrede uit, en schoon en strak.

Druk op de afbeeldingen voor meer!

Visitekaartje

Posters

Envelop

Brief

Informatieboekje