Mijn leven als een Diabeet

Wat was de opdracht?

Dit was de eerste opdracht van het 4e jaar. De bedoeling was om een filmpje te maken met iets wat bijna niemand van je weet of wat je niet ziet aan je. Hierbij moesten we ook een filmposter maken.

Onderzoek

Ik heb onderzoek gedaan naar de dingen die mij bijzonder maken en kwam toen al snel uit bij mijn Diabetes Type 1.  Je ziet het niet aan me en ik ben er ook niet open over. Daarom zag ik dit als de perfecte kans! 

Concept

Zoals ik hierboven al zei, wil ik het graag over mijn Diabetes Type 1 doen. Ik ben hier deels mee opgegroeid waardoor het voor mij normaal is en buitenstaanders het niet merken aan me. Met dit filmpje wil ik laten zien dat het niet altijd mee valt zoals ik laat zien. Ik ben geen aansteller waardoor ik het graag voor mezelf hou, waardoor veel mensen dit soort dingen, zoals in het filmpje, niet weten.