Aad Bos Studio - Mokko

Wat is Aad Bos Studio – Mokko?

Mokko is een opkomend klein bedrijf, oftewel een start up. Aad Bos maakt meubels van hout en gaat alleen te werk. Website: https://mokkoamsterdam.com

Wat was de opdracht?

Voor een project op school moest ik het logo van een start up veranderen en daarbij een huisstijl creƫren met bijvoorbeeld een envelop en briefpapier. Voor dit project waren er een stuk of 20 start ups. Mokko is een merk met een strakke en chique uitstraling. Ik hou erg van die stijl dus daarom dat ik voor Mokko koos.

Vormgeving:

Ik heb het logo erg minimalistisch gehouden, want dat was was Aad Bos ook wou. Ik heb een aantal elementen van het font zelf weggelaten om het een eigen twist te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *