Week 5, Mitsubishi brochures

Chris werkt al lang met brochures van Mitsubishi. Hij maakt brochures op voor verschillende modellen zoals Outlander. Ook maakt hij brochures op voor verschillende landen, zoals Spanje, Denemarken en Finland. Hij krijgt dingen aangeleverd en moet alles plaatsen in een brochure met de goede afbeeldingen en informatie. Als hij het als proef heeft opgestuurd dan krijgt hij correcties toegestuurd met dingen die hij moet aanpassen. Deze week ben ik veel bezig geweest met het corrigeren van de brochures. Ik pak het dan op van Chris zodat hij weer verder kan met andere opdrachten. Het is soms best lastig omdat de brochures in verschillende talen zijn en de mensen waarmee je communiceert engels zijn.

Dit is een werkzaamheid die vaak terug komt, wel wekelijks. Ik vind dit erg leuk om te doen, een document op fouten controleren en aanpassen tot een mooi eindproduct. Zoiets als een Mitsubishi brochure word meerdere malen proef gestuurd en teruggestuurd met correcties.

Het zijn vaak kleine correcties zoals het lettertype wijzigen, afbeeldingen plaatsen en kleine spelfouten. Hieronder heb ik een overzicht van eventuele correcties. Wij krijgen dan een PDF met correcties die we openen in AdobeAcrobat. Dit werkt erg fijn en is overzichtelijk waardoor je weinig dingen over het hoofd ziet.

Voor deze brochures help ik Chris ook met het aanpassen van afbeeldingen en tabellen. Deze brochures bevatten veel tabellen die erg ingewikkeld zijn. De eerste keer toen ik er naar keek moest ik echt even opnieuw kijken. Maar nu ik er langer mee werk snap ik het en gaat het stukke beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *