Week 6/7, bedrijfsprofielen

Deze 2 weken ben ik vooral bezig geweest met pagina’s en overzichten maken van bedrijven, bijvoorbeeld met informatie en afbeeldingen. Zo’n overzicht noem je een bedrijfsprofiel. Als allereerst krijg je foto’s toegestuurd en een document met tekst. Je hebt een standaard template waarin je die informatie verwerkt. Je moet goed kijken of de kleuren bij elkaar passen en je moet goed puzzelen met de afbeeldingen. Het moet een geheel worden.┬á

Dit heb ik voor ongeveer 20/30 bedrijven gedaan. Je stuurt ze telkens in proef totdat de klant tevreden is. Deze bedrijfsprofielen komen in … te staan.

Ik vond dit een erg leuke opdracht omdat je zo met de klant in contact kwam en, ook al heb je een template, je toch vrij kan zijn met de plaatsing van de afbeeldingen, tekst en kleur die je erin verwerkt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *