Week 11/12/13, website Finnmedia

Chris heeft veel energie gestoken in de vorige Finnmedia website. Toch wou hij er graag verandering in met een vernieuwde portfolio en de werkzaamheden die hij doet. Hij vroeg aan mij of ik de website om wou gooien en hem opnieuw wou stylen. Tuurlijk zei ik ja, hartstikke leuk! 

Wat ik aan de site wou veranderen? Sowieso de kleuren. Als je op de website kwam was het erg zwart, donker en simpel. Simpel is goed maar deze website bestond uit 2 pagina’s. Het was niet helemaal overzichtelijk en door de zwarte achtergrond werd het er niet beter op. Het eerste wat ik dus deed, zwart veranderen in wit.

Dit was de website van Finnmedia:

Als je nu op de website komt, is het wit en overzichtelijk. Er is een menu aan de bovenkant waardoor je naar alle anderen pagina’s kunt. De zwarte afbeelding met een aantal details gekleurd in de kleur van Finnmedia heb ik wel zo gelaten, dat vond ik wel erg leuk en dat zie je ook niet zo vaak. Verder zijn de teksten met een paar kleine aanpassingen zo gebleven. 

De website is erg eenvoudig en overzichtelijk. Daardoor is de website goed beschikbaar voor de computer, iPad en mobiel. In totaal heb ik er denk ik 3 weken aangezeten. Er ging nog weleens wat fout of iets lukte niet. 

Ik vond het erg bijzonder dat Chris zijn website volledig aan mij gaf zonder er enige controle over te hebben. Het is gelukkig goed uitpakt en vond het super gaaf dat ik dit mocht doen!

Hieronder de vernieuwde website:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *