Helaas is mijn stage bij Finnmedia afgelopen. Ik heb het er erg leuk gehad en heb super veel mogen leren van Christian. Het leek mij een goed idee om een evaluatie te schrijven over mijn stage met dingen die wel goed gingen en welke niet. 

Aller eerst heb ik mijn aangegeven doelen bereikt. Ik heb met klanten gecommuniceerd en weet nu hoe het werkt in de praktijk. De samenwerking met Christian ging ook erg goed. Ik heb erg veel geleerd van Christian, hij heeft me van alles uitgelegd en geholpen met dingen die ik lastig vond. We hebben samen erg mooie dingen neergezet waar ik super trots op ben. Ik ben erg trots op de dingen die ik mogen doen. Er zijn nu een aantal dingen gepubliceerd die ik heb gemaakt, en dat vind ik erg bijzonder voor een stagiair.

Communiceren met klanten vond ik soms nog best spannend. Het is niet iets wat ik dagelijks doe en was altijd bang dat ik iets verkeerds deed. Het zijn natuurlijk Christian zijn klanten en wil niet op mijn geweten hebben dat ze straks iemand anders zoeken. Alle handelingen die we deden om tot een mooi eindproduct te komen kon ik netjes uitvoeren en begreep het allemaal. Soms had ik moeite om het drukwerk klaar te maken omdat het best veel handelingen zijn en bij 1 fout dingetje kan je weer overnieuw beginnen.

Ik kijk erg positief op mijn stage terug. Elke dag ging ik vrolijk naar Finnmedia toe met veel plezier. Ik ga zeker dit jaar nog even terug naar Finnmedia!

 

Christian gaf me een dikke verdiende 10, waar ik erg blij mee ben en mijn stage goed mee heb afgesloten. Heel erg bedankt Chris, voor alles!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *